Bubba, a kis pupák...

Csak egy fiú naplója

Zenék

Friss topikok

  • Csőőrike: Soha nem felejtelek el! (2015.03.06. 08:25) Ő az
  • LaciCrystalfan: Kedves Gabi,régen a 2009.Jaunári Old Man's-ben lévő Crystal koncertről régen volt fent itt videó. ... (2011.12.28. 20:00) Crystal koncert! :)
  • Verde Lunaria: hajrá! szorítok! (2011.10.27. 10:24) Két napja oké!
  • titoktitok: Szívszorító gondolatok, életképek. Tanácsom: Ne add fel a reményt. Küzdj Érte! Titoktitok (2011.10.22. 23:53) nem biromm
  • álomvirág: "Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna ... (2011.02.26. 22:22) Most. Start vonal.

Linkblog

Barátaim

2009.10.09. 23:51 Gabi, a kispupák

   Mostanában majdnem minden nap Csabival és Vivivel lógok (jó, kivételesen ma nem) és ha nem nézek egy két héttel ezelőtti pár napos átmeneti időszakot  - amikor Csabi bepánikolt és elkezdett féltékenykedni -  akkor az elmúlt hónapban hetente minimum 3-4 nap találkozunk hármasban és ez nagyon jó.
   Most szerdán elmentünk hozzájuk vacsorát csinálni, Csabival igazán finom makarónit ütöttünk össze, természetesen saját készítésű szósszal, semmi por meg üveges előre elkészített dolog nem volt benne (wokban csináltuk) és szerintem tökéletesre sikerült.  Vivi kifőzte a tésztát és jóóól belaktunk mind a hárman.  Aztán a lenyugvó nap alatt elgurultunk Rózsadombi villákat nézni, de mire odaértünk be esteledett és már csak maximum az ablakokat tudtuk megszámolni.  A tök sötétben felmentünk egy olyan úton aminek a végén már sem beton sem világítás nem volt, ott kiszálltunk, felhangosítottuk a rádiót (gyakorlatilag az erdőben voltunk) és a kinyitott csomagtartó mögött nagy nevetések közepette elkezdtünk valami diszkó zenére táncolni, mindezt persze bekapcsolt elakadásjelzőnél, hogy a villódzó dizsi-hatás is meg legyen.  Ha valaki arra jár, szerintem kihívják hozzánk a mentőket...   Aztán cukászdába szerettünk volna menni, de akkor már egy sem volt nyitva, így elhívtam őket a Batthyányi-téren lévő Nagyi palacsintázójába, ahová egy szép emlék is fűz...  Édes palacsintákat ettünk és fent ültünk le a nagy ablak előtt, de amióta utóljára itt jártam nádszálakból készült napellenzőket szereltek fel az ablakra és így már nem maradt semmi kilátás.  Szerintem kicsit elhanyagolták a helyet, de ott is sokat nevettünk, aztán úgy este fél 9 körül lesétáltunk a rakpartra és leültünk, miközben a megmaradt szívószálakkal és szalvétával vadásztuk (köpőcsöveztük) le egymást.  Valamikor késő este hazavittem őket, felhívtak filmet nézni és végül 1 óra körül feküdtem le aludni.
   Másnap bevásároltunk az IKEA-ban, majd sok minden más mellett pl. két tortát is vettünk a Tesco-ban (Vivi a Váci úti Tesco melletti lakótelepen lakik, alig 300 méterre), amit persze nem tudtunk megenni, szerintem még most is van belőle nekik :).  Aznap éjjel 2-kor volt takarodó...
   Mondtam is nekik, hogy nagyon jól érzem magam velük, de az autó négy személlyel lenne az igazi... így egy picit hiányos a társaság.  Ahogyan mellőlem is hiányzik Ő, de ezt talán le se kellett volna írnom... mindig ide lyukadok ki.

   Ha jó lesz az idő, most hétvégén kirándulni megyünk.  Hárman.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kispupak.blog.hu/api/trackback/id/tr851439759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása