Bubba, a kis pupák...

Csak egy fiú naplója

Zenék

Friss topikok

  • Csőőrike: Soha nem felejtelek el! (2015.03.06. 08:25) Ő az
  • LaciCrystalfan: Kedves Gabi,régen a 2009.Jaunári Old Man's-ben lévő Crystal koncertről régen volt fent itt videó. ... (2011.12.28. 20:00) Crystal koncert! :)
  • Verde Lunaria: hajrá! szorítok! (2011.10.27. 10:24) Két napja oké!
  • titoktitok: Szívszorító gondolatok, életképek. Tanácsom: Ne add fel a reményt. Küzdj Érte! Titoktitok (2011.10.22. 23:53) nem biromm
  • álomvirág: "Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna ... (2011.02.26. 22:22) Most. Start vonal.

Linkblog

Most. Start vonal.

2011.02.26. 12:31 Gabi, a kispupák

   Nem tudom mi lesz ezután.  Hova vagy hogyan tovább.  Nem mondanék igazat ha azt mondanám hogy nem félek.  Tudom, hogy még addig kellett ezt megállítani amíg lehetett.  De lehet hogy ezt Ő sem fogja megérteni.

   Mi a jobb?  Egy kapcsolat ahol a fogadat szívod... és néha kivetkőzöl magadból?  Vagy egyedül, társ nélkül?  Egyik válasz sem helyes.  Nincs jó válasz.  Az elsőnél magamat adom fel és olyasmit kockáztatok amilyenné sosem szeretnék válni.  A másodiknál... vissza a start vonalhoz.  Elindulni sincs kedvem.  Üresség.  Bizonytalanság és bizonyosság egyszerre.  Bizonytalanság, hogy mi lesz ezután.  Bizonyosság, hogy ennél lejjebb már nincs.

   Még bénult vagyok.  Nem akarok az lenni, de egyelőre egy nehéz keltészta, egy maszlag van az agyam helyén.  Nem cikázik benne a sok elektron... csak fekszik, csöndben.  Nem tudom, hogy most az lenne a jó ha kezdenék valamit magammal, vagy az ha ilyen bénult maradnék.  Nyilván az előbbi.  Van egy irányom ami felé tartanom kellene... de azt sem tudom létezik-e a cél.  Azt tudom, hogy még nagyon korai indulni, még gondolkodni is az induláson.  De ha elvétem vagy nincs ott a cél... már tényleg semmi értelme semminek.  Akkor mindig is csak egy "fél"-nek fogom érezni magam.  Sose leszek többé egész.



   Most el kell mennem itthonról... ki valami tágas helyre ahol levegőt kapok.
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kispupak.blog.hu/api/trackback/id/tr452692227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

álomvirág 2011.02.26. 22:22:02

"Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla."
Palotai Boris

Úgy gondoltam ez hatással lesz Rád:

www.youtube.com/watch?v=97QcQctFVdA
süti beállítások módosítása