Bubba, a kis pupák...

Csak egy fiú naplója

Zenék

Friss topikok

  • Csőőrike: Soha nem felejtelek el! (2015.03.06. 08:25) Ő az
  • LaciCrystalfan: Kedves Gabi,régen a 2009.Jaunári Old Man's-ben lévő Crystal koncertről régen volt fent itt videó. ... (2011.12.28. 20:00) Crystal koncert! :)
  • Verde Lunaria: hajrá! szorítok! (2011.10.27. 10:24) Két napja oké!
  • titoktitok: Szívszorító gondolatok, életképek. Tanácsom: Ne add fel a reményt. Küzdj Érte! Titoktitok (2011.10.22. 23:53) nem biromm
  • álomvirág: "Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna ... (2011.02.26. 22:22) Most. Start vonal.

Linkblog

Fájdalmas péntek este

2011.10.21. 20:42 Gabi, a kispupák


   Korábban mindig a pihenést, a szabadságot és a felhőtlen délutánokat, estéket jelentette, ezért nagyon szerettem a péntek estéket.  Most  - pár hete -  viszont a kopár szenvedés, besüppedés és fájdalom időszaka.  A szombattal együtt ez egy olyan délután és olyan este, amit úgy nézek vágyakozva mint a toprongyos, árva kisgyerek a habos, puha tortaszeletet egy fagyos téli éjszakán a kirakat mögül...  Látom a szépségét, érzem a boldogságát, de nem érem el, nem tudok a része lenni... nélküle nem :(.  ...és ilyenkor már annyira fáj, hogy nincs semmi amit oda ne adnék egyetlen hosszú öleléséért... vagy legalább csak hogy lássam aludni itt a kanapén... vagy csak hallani a kis szuszogását... ennek a hiánya és ez az egész elmondhatatlanul fáj... :'(


   Nem... nem azért szenvedek mert leírom.  Azért írom le mert szenvedek... így legalább olyan mintha kinyitnék egy kis csapot a szívemen és próbálnám kiereszteni a nyomást, ami szét akarja vetni a megrepedt és vérző szívemet... és nem is arról van szó hogy sajnáltatom magam, nem.  Egyszerűen csak a lehető legőszintébben próbálom szavakba önteni az érzéseimet.


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kispupak.blog.hu/api/trackback/id/tr73320809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása