Bubba, a kis pupák...

Csak egy fiú naplója

Zenék

Friss topikok

  • Csőőrike: Soha nem felejtelek el! (2015.03.06. 08:25) Ő az
  • LaciCrystalfan: Kedves Gabi,régen a 2009.Jaunári Old Man's-ben lévő Crystal koncertről régen volt fent itt videó. ... (2011.12.28. 20:00) Crystal koncert! :)
  • Verde Lunaria: hajrá! szorítok! (2011.10.27. 10:24) Két napja oké!
  • titoktitok: Szívszorító gondolatok, életképek. Tanácsom: Ne add fel a reményt. Küzdj Érte! Titoktitok (2011.10.22. 23:53) nem biromm
  • álomvirág: "Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna ... (2011.02.26. 22:22) Most. Start vonal.

Linkblog

Béna idő, szép álmok...

2009.03.02. 09:19 Gabi, a kispupák

   Mit tenne az ember fia (vagy lánya) ilyen időben legszívessebben...?  Hmm... mondjuk elutazna... repülővel... messzire... valamiii tengerpartosra, ahol sok-sok-sok napsüti van, meg forró homok, meg hullámok, meg sirálykákok, meg napszemüvegek :).

   De mindez nem lenne elég... kéne hozzá egy ilyen is (opcionálisan választható, kinek melyik jön be jobban :)

 

 

 

 

 

 

 

   Aztán mi kellene még oda a juice mellé a tányérba...?  Hmm... valami finom.  Valami bűnös... valami, amit az ember egyszerűen nem tudna félbe hagyni...

   Igennnnn... egy fini-fini fánk :)
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



   Na jóóó, kiegyeznék egy ilyennel is... vagy inkább mondjuk úgy, hogy megszabadítanám sanyarú földi sorsától és beteljesíteném a végzetét... nyami :)

Képzeljétek el ahogy a lekvár beleszalad a szátokba amikor gyengéden beleharaptok... ahh :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Egyébként meg tudtátok, hogy vannak olyan őszibarackok, amik úgy néznek ki mint a fánkok?  Ennél már csak azok a görögdinnyék a jobbak, amiket meg úgy nemesítettek, hogy kocka alakúak legyenek... tudjátok, a logisztika miatt... hogy több férjen el a konténerben... :|
   Visszatérve a fánkokhoz, a fánk alakú őszibarackokat külön gazdaságokban termesztik és a legnagyobb előnyük, hogy könnyen beléjük lehet harapni.  Egyszer azért kipróbálnám.  Állítólag már dolgoznak azon, hogy lábakat növesszenek és amikor leesnek a fáról, saját maguk másszanak be az előre kikészített gyűjtő ládákba... ez azért egyértelmű előny lenne a görögdinnyékkel szemben.  Ott a gazdák amúgy is megijednének a meginduló, földön araszoló görögdinnyék hadseregétől... én legalábbis futnék :).

   No de lássuk azt az őszibarackokat!  Szerintem az igazi az igazi :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Különbenis, ezeket csak azért találják ki, hogy a fényképészeknek legyen mit fényképezniük... állítom, hogy miután lekapták ezt a tálat, rögtön nekiestek a barackoknak, nekünk meg csoroghat a nyálunk...
   Erre ez a legjobb bizonyíték... lefogadom, hogy a csaj a fénykép elkészülte után tíz másodperccel már a fánk megsemmisítésén dolgozott... én azt tenném, az tuti!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

   Az ilyen fényképek elkészültének persze csak egy oka van... hogy csorogjon a nyálunk.  És az emberek millióinak mi fordul meg a fejében amikor megnézi a képet...?  Igen, az.  Tuti hogy megette!  Beleharapott mint cápa az áldozatába, hosszú ideig nyammogott rajta mint boci a füvön, magáévá tette mint Éva Ádámot [őőő... izé] vagy csak egyszerűen behabzsolta!  És mindeközben egyetlen gondolat járt a fejében... "Istenem, milyen édes, milyen finom!".  És míg Ő egy orális orgazmust élt át, mi csak néztük a képet... és ránk szólt a főnök, hogy nyálcsorgatás helyett dolgozni kéne.  Mire mi gondolatban: "Egy fánkkal könnyebb lenne!"



   Az ilyen képekre pedig egyetlen dolog fordul meg az ember fejében... illetve kettő.  Az első az, hogy...
 
                   "SZEMETEK!  ÁÁÁÁÁÁ" és még "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ" és még egy kicsi... "ÁÁÁ"

 

   A második pedig az, hogy:

                                       "Ennem kell egy fánkot... GYORSAN!  MOST!"


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         Nyami... :)


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kispupak.blog.hu/api/trackback/id/tr31974809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása