Bubba, a kis pupák...

Csak egy fiú naplója

Zenék

Friss topikok

  • Csőőrike: Soha nem felejtelek el! (2015.03.06. 08:25) Ő az
  • LaciCrystalfan: Kedves Gabi,régen a 2009.Jaunári Old Man's-ben lévő Crystal koncertről régen volt fent itt videó. ... (2011.12.28. 20:00) Crystal koncert! :)
  • Verde Lunaria: hajrá! szorítok! (2011.10.27. 10:24) Két napja oké!
  • titoktitok: Szívszorító gondolatok, életképek. Tanácsom: Ne add fel a reményt. Küzdj Érte! Titoktitok (2011.10.22. 23:53) nem biromm
  • álomvirág: "Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna ... (2011.02.26. 22:22) Most. Start vonal.

Linkblog

Jó idő, rossz idő

2008.07.24. 09:23 Gabi, a kispupák

   Csütörtök.  Megint esik az eső.  Azta, de változatos időjárásunk van!  Bár azt mondják hogy a hétvégére jobb idő lesz.  Észrevettétek, hogy legtöbbször hétvégén van jó idő?  Ahhoz képest hogy a hétvégék csak két napból a hétköznapok pedig öt napból állnak, ez fantasztikusan jó arány.  Sokszor elgondolkozom, hogy mi lett volna ha a Föld a keletkezésekor elcsúszik pár napot az időben és minden időjárási dolog pár nappal később lenne.  Bevezetnénk a szerdát és a csütörtököt szünnapnak, mert akkor van legtöbbször jó idő?  Nem, biztos nem.  Az is lehet hogy ez a "hétvégén általában jó idő van" elmélet csak látszólagos, hiszen hétvégén az ember mindent szebbnek és jobbnak lát.  Hétvégén szabadok vagyunk mint a madár, elmehetünk kirándulni, szórakozni, napozni a strandra.  Mindezt hétköznap nem tehetjük meg, akkor sem ha jó idő van és lehet hogy automatikusan arra gondolunk, a legtöbb hétköznap maximum átlagos (a legtöbb ember hétköznap napközben gyakorlatilag nincs is az utcán) és csak a hétvégék napos emléke marad meg az emlékezetünkben.  Lehet?  Lehet.  Akkor ezt megbeszéltük.

   Álmodtam valamit, de nem emlékszem mit.  Viszont amikor felébredtem, félálomban arra gondoltam hogy biztosan az az álom hogy már több mint egy hete egyedül lakom és Mama mindjárt bekopog valamiért.  Aztán adtam magamnak fél perc gondolkodási időt és miután kikecmeregtem a félálomból rájöttem, hogy tényleg egyedül vagyok... és nem fog bekopogni.

 

Labdázni szeretnék...

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kispupak.blog.hu/api/trackback/id/tr14582916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása