Bubba, a kis pupák...

Csak egy fiú naplója

Zenék

Friss topikok

  • Csőőrike: Soha nem felejtelek el! (2015.03.06. 08:25) Ő az
  • LaciCrystalfan: Kedves Gabi,régen a 2009.Jaunári Old Man's-ben lévő Crystal koncertről régen volt fent itt videó. ... (2011.12.28. 20:00) Crystal koncert! :)
  • Verde Lunaria: hajrá! szorítok! (2011.10.27. 10:24) Két napja oké!
  • titoktitok: Szívszorító gondolatok, életképek. Tanácsom: Ne add fel a reményt. Küzdj Érte! Titoktitok (2011.10.22. 23:53) nem biromm
  • álomvirág: "Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna ... (2011.02.26. 22:22) Most. Start vonal.

Linkblog

Kispoci és a doktornő...

2008.06.24. 14:34 Gabi, a kispupák

 

   Kezd kijönni rajtam a két óra alvás... egy falat se megy le a torkomon, nem kívánok semmit, csak vizet iszom bár most az is elfogyott idebent.

   Tegnap megkért hogy vigyem ki Káposztásra, mert akkor rendel az orvosnő.  Nagyon megnyerő, idős nő (néni) volt és rögtön azzal fogadott minket hogy csak nem azért jöttünk mert Adának nemsokára kis pocija lesz...?  És közben mosolyogva hol engem, hol Őt nézte... Háromszor jött ki hozzánk és mindig Ada szépségéről áradozott, mintha csak a nagymamája lett volna... én egész végig meg sem tudtam szólalni a döbbenettül, anniyra elbűvölt ez az egész... a legvégén megígértette Adával hogy egy éven belül pocija lesz és mindenképpen szeretne látni egy gyönyörűszép kislányt, mert neki lesz a legszebb kislánya a világon... majd kis huncut mosollyal megkérdezte, hogy szóljon-e nekem a kispoci érdekében?  Ada először nem értette miért kellene nekem szólni... a doktornő mosolyogva mondta hogy "hát a poci érdekében, tudod?".  Mire Ada: "Jaaa, neki...?"  Pff... ha nincs ott az asztal elesek :(.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kispupak.blog.hu/api/trackback/id/tr25536964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása