Bubba, a kis pupák...

Csak egy fiú naplója

Zenék

Friss topikok

  • Csőőrike: Soha nem felejtelek el! (2015.03.06. 08:25) Ő az
  • LaciCrystalfan: Kedves Gabi,régen a 2009.Jaunári Old Man's-ben lévő Crystal koncertről régen volt fent itt videó. ... (2011.12.28. 20:00) Crystal koncert! :)
  • Verde Lunaria: hajrá! szorítok! (2011.10.27. 10:24) Két napja oké!
  • titoktitok: Szívszorító gondolatok, életképek. Tanácsom: Ne add fel a reményt. Küzdj Érte! Titoktitok (2011.10.22. 23:53) nem biromm
  • álomvirág: "Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna ... (2011.02.26. 22:22) Most. Start vonal.

Linkblog

5.

2011.10.03. 19:10 Gabi, a kispupák

5. nap.  77.2kg

   A körülményekhez képest jól éreztem magam a hétvégén Nyíregyházán, ahol annyi mindent tömtek belém, hogy sikerült felszednem egy kilót.  Jól éreztem magam és Vivi szülei is nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.  Sokszor már egyenesen elszégyelltem magam amiért ennyire törődtek velem, de végső soron ez is segített abban hogy össze tudjam szedni magam és kifelé ne látszódjon minden percben a fájdalom.
   Magányos érzés ismét egyedül aludni.  Nem találom a helyem.  Éjszaka nem tudom eldönteni, hogy a jobb oldalon, a bal oldalon, vagy középen aludjak.  Sehogy sem jó.
   Széthullottam?  Nem tudom...  nem ez a megfelelő szó...  inkább azt mondanám, hogy élek és mozgok jelenlét nélkül.  Itt vagyok és mégsem.  Emberekkel beszélek, teszem a dolgom, de nem duruzsol, Nem Robban, NEM BÖMBÖL a motor... csak halkan jár és nem készül semmire.  Nem tudom mi van most.  Bízni nincs miben, mert olyan érthetetlen az egész.  Magyarázat nélküli.  Mint amikor beleharapnál a töltött paprikába, de eltűnt belőle a hús és senki nem tudja megmondani miért.  Hiába kérdezel, hiába próbálod megfejteni a megoldást, válasz helyett csak széttárt kezeket látsz.  És aztán már Te is csak nyammogsz a várt ízek nélküli fonnyadt paprikán és nem értesz semmit.  Gondolkoznál, de nincs min, mert nincs feladvány, nem adtak feladatot, nem mondták meg mit kellene tenned és bármit teszel, nincs köszönet, nincs jutalom, nincs eredmény és nincs válasz... úgyhogy Te csak lassan, magányosan és jelenlét nélkül rágsz tovább és nézed a semmit... mert nem tudod mi van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kispupak.blog.hu/api/trackback/id/tr383276003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása