Bubba, a kis pupák...

Csak egy fiú naplója

Zenék

Friss topikok

  • Csőőrike: Soha nem felejtelek el! (2015.03.06. 08:25) Ő az
  • LaciCrystalfan: Kedves Gabi,régen a 2009.Jaunári Old Man's-ben lévő Crystal koncertről régen volt fent itt videó. ... (2011.12.28. 20:00) Crystal koncert! :)
  • Verde Lunaria: hajrá! szorítok! (2011.10.27. 10:24) Két napja oké!
  • titoktitok: Szívszorító gondolatok, életképek. Tanácsom: Ne add fel a reményt. Küzdj Érte! Titoktitok (2011.10.22. 23:53) nem biromm
  • álomvirág: "Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna ... (2011.02.26. 22:22) Most. Start vonal.

Linkblog

Mennyből a pokolba

2011.10.23. 02:25 Gabi, a kispupák


   Nem tudok aludni.  Rossz... nagyon rossz gondolatok gyötörnek.  Miért történik mindaz ami most van? :(  Milyen élet az, ahol az ember a mennyországból egyenesen a pokolba zuhan?  Milyen élet az, ahol már babatervezésről beszéltek és arról hogy legkésőbb jövő nyár elején saját lakásba költözhettek, erre a párod egyik napról a másikra megváltozik... először elhiszed hogy csak a sok munka miatt ilyen fáradt és enervált, aztán próbálsz a kedvére tenni, masszírozni, közeledni, majd megpróbálsz beszélni vele hogy ha valamit rosszul csinálsz akkor beszéljetek róla... de semmi nem vezet előbbre, mert semminek nincs eredménye és a párod csak csendesen elzárkózik.  Nem érted, de nem bolygatod mert azt gondolod megtetted amit lehetett és biztosítottad hogy itt vagy mellette, neked bármit elmondhat, segíteni szeretnél és megpróbálod megvárni amíg magától megnyílik.  De bármit teszel, ha hagyod, ha nem hagyod... nem nyílik meg.  Bezár magába mindent és nem lehet megközelíteni...  Aztán egyik reggel amikor ébredéskor megint beszélgetni próbálsz vele, azt mondja hogy szünetet kellene tartanotok... és kész... zuhanás... ennyi.

   Miért érzem azt, hogy Ada ebben a pillanatban is egy fiú mellett alszik...? :'(((


ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!

   



 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kispupak.blog.hu/api/trackback/id/tr473323167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása