Bubba, a kis pupák...

Csak egy fiú naplója

Zenék

Friss topikok

  • Csőőrike: Soha nem felejtelek el! (2015.03.06. 08:25) Ő az
  • LaciCrystalfan: Kedves Gabi,régen a 2009.Jaunári Old Man's-ben lévő Crystal koncertről régen volt fent itt videó. ... (2011.12.28. 20:00) Crystal koncert! :)
  • Verde Lunaria: hajrá! szorítok! (2011.10.27. 10:24) Két napja oké!
  • titoktitok: Szívszorító gondolatok, életképek. Tanácsom: Ne add fel a reményt. Küzdj Érte! Titoktitok (2011.10.22. 23:53) nem biromm
  • álomvirág: "Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna ... (2011.02.26. 22:22) Most. Start vonal.

Linkblog

Pár nappal ezelőtt

2008.10.17. 13:33 Gabi, a kispupák


   A napokban beszéltem Adával, felhívott telefonon.  Azt mondta már pár napja próbálkozik elérni a vonalason mert csak úgy beszélni szeretett volna, úgy látszik éppen akkor sosem voltam telefonközelben.
   Talán ha kétszer 20 percet beszéltünk, de azt hiszem következetesen kerülte kettőnk témáját, de nem volt miért mert én sem próbálkoztam semmivel.  Néha az volt az érzésem hogy beszélgetünk, de egyikünk sem arra gondol amiről éppen szó esik és nem merünk belekérdezni abba amire igazából kiváncsiak lennénk és azokat a pici, tapogatozó csápjainkat éppen csak annyira merjük kinyújtani a másik felé, hogy ne legyen feltűnő.
   Amikor Ada egy poénon nagyot nevetett, a kishúga  - Orsi -  is elkezdett érdeklődni hogy kivel beszél és amikor megtudta... nagyon jó érzés volt hallani a hangját... amíg együtt voltunk, Ada többször is mondta hogy a testvérei soha egyik barátjáért sem rajongtak ennyire és Ő ennek is mennyire örül...

   Azt hiszem ezt a bejegyzést itt most abba is hagyom.


   Talán még annyit, hogy pár nappal később ismét küldtem az ismeretlen ismerősnek, K.Dávidnak egy őszinte levelet.  Van egy sejtésem hogy ki lehet...

 

   Egyébként pedig köszönöm, jól vagyok :).
 

Szólj hozzá! · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kispupak.blog.hu/api/trackback/id/tr34718587

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: daewoo mini split air conditioner 2018.07.10. 03:35:48

Hirdess Ingyen! Ingyen link! Ingyenes link hirdetés! - Hirdetés ingyen - mindenkinek-ingyen link hirdetés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása