Bubba, a kis pupák...

Csak egy fiú naplója

Zenék

Friss topikok

  • Csőőrike: Soha nem felejtelek el! (2015.03.06. 08:25) Ő az
  • LaciCrystalfan: Kedves Gabi,régen a 2009.Jaunári Old Man's-ben lévő Crystal koncertről régen volt fent itt videó. ... (2011.12.28. 20:00) Crystal koncert! :)
  • Verde Lunaria: hajrá! szorítok! (2011.10.27. 10:24) Két napja oké!
  • titoktitok: Szívszorító gondolatok, életképek. Tanácsom: Ne add fel a reményt. Küzdj Érte! Titoktitok (2011.10.22. 23:53) nem biromm
  • álomvirág: "Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna ... (2011.02.26. 22:22) Most. Start vonal.

Linkblog

Hétvégi labdázás

2008.07.27. 23:24 Gabi, a kispupák

   Tegnap (szombaton) kora délután kimentünk a focizni a Ligetbe, előtte itthon pakolgattam egy kicsit.  Most Csabival eljött a mostoha testvére Pisti is.  Az utóbbi időben a vizsgák miatt nem tudott velünk tartani ami a labdával való kapcsolatán meg is látszott, sokat ugrattuk Csabival de ez így volt természetes, Pisti szerintem többet is bírálta saját magát amennyit mi nevettünk rajta ketten együtt.  Aztán pár nagyon jól eltöltött beszélgetős óra után Csabival elhatároztuk, hogy ZP-be megyünk, de én bealudtam a filmen amit néztünk, neki pedig begörcsölt a lába és inkább kihagytuk.
   Ma is fociztunk, de a Margit-szigeti nagy rétre mentünk és ott szórakoztattuk a nézőket.  Pisti tőle várhatóan azt sem tudta hova kell menni, hiába mondtuk hogy Duna Hotel, víztorony, színpad, stb., végül Csabi ment a sziget másik végébe összeszedni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


   Csabi teljesen rákattant a fényképezőgépre és úgy gondolta portré-sorozatot készít magáról :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


És íme Csabi, ez hamisítatlanul Ő... :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A két nem normális... :)  Életemben nem gondoltam hogy képes vagyok ilyen arcot vágni :) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Délután is voltak még elegen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyszer csak odakeveredett hozzánk egy kis dalmata :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kispupak.blog.hu/api/trackback/id/tr17588765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása