Bubba, a kis pupák...

Csak egy fiú naplója

Zenék

Friss topikok

  • Csőőrike: Soha nem felejtelek el! (2015.03.06. 08:25) Ő az
  • LaciCrystalfan: Kedves Gabi,régen a 2009.Jaunári Old Man's-ben lévő Crystal koncertről régen volt fent itt videó. ... (2011.12.28. 20:00) Crystal koncert! :)
  • Verde Lunaria: hajrá! szorítok! (2011.10.27. 10:24) Két napja oké!
  • titoktitok: Szívszorító gondolatok, életképek. Tanácsom: Ne add fel a reményt. Küzdj Érte! Titoktitok (2011.10.22. 23:53) nem biromm
  • álomvirág: "Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna ... (2011.02.26. 22:22) Most. Start vonal.

Linkblog

Gyászbeszéd egy tollhoz...

2009.01.28. 13:13 Gabi, a kispupák

   Életének körülbelül 10. évében elhunyt szeretett testvérünk, Toll.  Gyászolja Őt Anyja helyett Apja: Gabi bácsi, aki mindig szeretettel fogta kezébe (naaa, ne gondolj rosszra!) hogy élvezzék egymás közelségét és együtt arassák le munkájuk gyümölcsét.  Gyászolják Őt társai, KisOlló és NagyOlló a Vágók nemzetségéből, Ülő Bélyegző, Tudorovics Számológép és a kis és nagy papirkák mindösszesen, akik azt gondolták Toll még sokáig köztünk lesz és sokáig ékesíti őket kék cirádáival.

   Testvéreim, bár Toll elveszett és már halottnak nyilváníttatott, de ne legyen okunk a keserűségre, a megbánásra, mert Toll mindig itt lesz velünk valahol a Nagy Szobában, benne lesz a mindennapjainkban, szelleme itt jár köztünk, síron túli útmutatásai vezérlik majd tetteinket és a mindenható Mennyezetről néz majd le ránk... vagy nem.  De az biztos.


   Tudjuk, hogy egyszer visszatérsz hozzánk és hálát adunk a mindenható Mennyezetnek amikor eljön ez a nap...  Nyúúmen.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kispupak.blog.hu/api/trackback/id/tr16908162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása